Virtual Tours

Prona

Gastronomi

Hyni në një botë me ambient të gjallë nga komoditeti i ekranit tuaj. Virtual Tour ofron një vështrim në baret, restorantet dhe hotelet më unike dhe me stil në mbarë Kosovën.

Showrooms

Shetisni pa pengesa në hapësirat e dizajnuara bukur, zmadhoni detajet që ju tërheqin vëmendjen dhe imagjinoni se si produkte të ndryshme mund të transformojnë hapësirat tuaja të jetesës.

Shkolla

Mirë se vini në mënyrën inovative për të eksploruar institucionet arsimore pa lënë shtëpinë tuaj. Një eksperiencë mahnitëse që ju lejon të futeni brenda shkollave, pavarësisht se ku ndodheni.

Trashëgimia kulturore

Mirë se vini në një udhëtim virtual të jashtëzakonshëm nëpër pasuritë e trashëgimisë kulturore. Përmes udhëtimeve tona virtuale, keni mundësinë të zhyteni në vlerat që kanë formuar historinë tonë.

Klientët