E themeluar në vitin 2006 si një restorant rural, Vila Park ka arritur të dallohet si një ofrues cilësor në industrinë e shërbimeve. Është i njohur për shërbimin e jashtëzakonshëm dhe një gamë të jashtëzakonshme ofertash. Përpjekjet e ndërmarra për të veçuar Vila Park nga konkurrentët e saj kanë rezultuar në një nga kuzhinat më të mëdha në Kosovë dhe zotërim të kuzhinës tradicionale dhe italiane.
Vila Park tashmë ofron edhe bujtinën me 12 dhoma jashtëzakonisht të rehatshme.