Restaurant & Bujtina “Vila Park”

E themeluar në vitin 2006 si një restorant rural, Vila Park ka arritur të dallohet si një ofrues cilësor në industrinë e shërbimeve. Është i njohur për shërbimin e jashtëzakonshëm dhe një gamë të jashtëzakonshme ofertash. Përpjekjet e ndërmarra për të veçuar Vila Park nga konkurrentët e saj kanë rezultuar në një nga kuzhinat më […]