Churchill

Welcome to “Churchill” – where cozy charm meets avant-garde sophistication. Our restaurant and bar offer a seamless blend of class and creativity. Nestled in the city’s heart, indulge in exquisite cuisine. Our expert mixologists craft artful cocktails, ensuring a delightful drinking experience. With warm lighting, plush booths, and attentive staff, Churchill is the perfect destination […]

KROG

Krog është vendi i përsosur për t’u çlodhur pas një dite të gjatë ose për të festuar një rast të veçantë. Me dekorin e tij elegant, ndenjëset e rehatshme dhe stafin miqësor, Krog është vendi i përsosur për t’u çlodhur dhe për t’u shoqëruar me miqtë.Krog ju ofron një shumëllojshmëri të gjerë ushqimesh dhe pijesh […]