Krog është vendi i përsosur për t’u çlodhur pas një dite të gjatë ose për të festuar një rast të veçantë. Me dekorin e tij elegant, ndenjëset e rehatshme dhe stafin miqësor, Krog është vendi i përsosur për t’u çlodhur dhe për t’u shoqëruar me miqtë.
Krog ju ofron një shumëllojshmëri të gjerë ushqimesh dhe pijesh për të zgjedhur, kështu që ka diçka për të gjithë. Menuja përmban ushqime klasike të preferuara në bar si gishtat e pulës, sanduiçe dhe pasta. Gjithashtu një bar të plotë me një përzgjedhje të gjerë të birrave, verërave dhe koktejeve.
Pavarësisht nëse po kërkoni një vend për të ngrënë një kafshatë dhe pije të shpejtë ose për të ngrënë një vakt dhe pije të plotë me miqtë, Krog është vendi i përsosur për të shkuar.
Ejani dhe përjetoni ndryshimin Krog!