Churchill
October 11, 2023

Churchill

Welcome to “Churchill” – where cozy charm meets avant-garde sophistication. Our restaurant and bar offer a seamless blend of class and creativity. Nestled in the city’s heart, indulge in exquisite cuisine. Our expert mixologists craft...
Read more
KROG
September 21, 2023

KROG

Krog është vendi i përsosur për t’u çlodhur pas një dite të gjatë ose për të festuar një rast të veçantë. Me dekorin e tij elegant, ndenjëset e rehatshme dhe stafin miqësor, Krog është vendi...
Read more